Onderhoud en service industrie

ATH is interessant voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun productieproces en een stukje specifieke technische ondersteuning zoeken voor afdichtingen, pompen en elektromotoren. Bedrijven die van hun productieproces afhankelijk zijn hebben een technische dienst en deze is er vaak om het productieproces op gang te houden. Het is efficiëntie die hier een grote rol speelt. Een kleine technische dienst houd in minder kosten. Een goedlopend productieproces, nog minder kosten. Met deze combinatie denken wij dat een bedrijf zo goed en rendabel mogelijk kan produceren. In visie onderhoud rotating een opzet om dit te bereiken.

De stelling is simpel. Weinig storingen, weinig kosten. Kleine technische dienst om het productieproces op gang te houden. ATH voor de specifieke vakkennis en ondersteuning op gebied van pompen, elektromotoren en mechanical seals.

Filosofie
Tegenwoordig leven we in een maatschappij, waarin het steeds vaker goedkoper lijkt om te vernieuwen. Het is echter de vraag of dit daadwerkelijk zo is. Als u ieder jaar een nieuwe pomp aan moet schaffen is dit een dure “oplossing”. Helaas gaat het goedkoper werken vaak ten koste van de kwaliteit. Als de betreffende pomp een groot productieverlies oplevert, is het dan nog steeds goedkoper?

Onze filosofie is dan ook: kwaliteit overleeft, en baart de minste zorgen!

Kwaliteit is bovendien goedkoper. Hoe langer een pomp draait, des te rendabeler uw situatie wordt. Het is onverstandig om veel te betalen, maar het is veel erger om te weinig te betalen.

 

 

 

 

Een wijze raad:

Wanneer u teveel betaalt, verliest u wat geld, dat is alles. Wanneer u te weinig betaalt zou u wel eens alles kunnen verliezen, omdat het gekochte object de hem toebedachte taak niet kan vervullen. Volgens de wetten van deeconomie is het namelijk onmogelijk voor weinig geld veel waarde te verkrijgen. Accepteert u de laagste aanbieding, behoort u voor het risico dat u daardoor neemt, een hoger bedrag in te calculeren. En wanneer u dat
doet, heeft u ook genoeg geld om iets beters te kopen.

Bent u op zoek naar:

  • Het uitvoeren van pomp revisie alle merken
  • Het onderhoud en/of service van pompen alle merken pompen
  • Het preventief correctief onderhoud pompen d.m.v. conditiemeting (ook geschikt voor explosieveilige zones)
  • Laser uit lijnen pompen op locatie (ook geschikt voor explosieveilige zones)
  • Het modificeren van pompen, mechanical seals en aandrijvingen.

Contact opnemen

Wij kunnen een hoop voor u doen door kennis, kunde, kwaliteit en merkonafhankelijkheid!

Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken?

Bel met ons op telefoonnummer: 036-535 8700

Stuur een e-mail: info@atholland.nl of Whatsapp bericht 06 – 22463091

×

Hoe kunnen we u helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een bestelling of deskundig advies.

× Kunnen we helpen?