Merkonafhankelijk in mechanical seals / asafdichtingen

Een mechanical seal of roterende as afdichting is een een draaiende afdichting die door middel van twee loopvlakken en een een hele dunne vloeistof film af dicht. Voor een juiste werking is het noodzaak dat de twee loopvlakken een vlakheid hebben. Deze vlakheid is zo nauwkeurig dat het met gewone oog niet te zien is. Een mechanical seal dient zorgvuldig gekozen te worden op basis van onder andere temperatuur, druk en medium. Een juiste keuze kan een aanzienlijke stand tijd verlenging te weeg brengen.

Sinds 1976 houd AT holland zich bezig met mechanical seals of roterende as afdichtingen. De vele verschillende materialen welke mogelijk zijn hebben allemaal effect op de juiste werking. Voor elke vloeistof is een ander mechanical seal mogelijk wat effect heeft op de levensduur. AT Holland beschikt over een zeer uitgebreid aanbod mechanical seals, waaronder vele alternatieven voor vele bekende merken van o.a.:

Borg Warner, Burgmann, Cedic, Chesterton, Chetra, Durametallic, Depac, Eg& G, Five Star, Fluiten, Fuglesangs, Huhn, Huth, John Crane, Latty, Pac Seal, Pacific, Pioneer, Ropac, Roten, Safematic, Sealol, Sellon, Sepco, Vulcan, James Walker en Weston.

We hebben meer dan 3000 standaard mechanical seals op voorraad welke direkt leverbaar zijn.

Mechanical seals zijn ook in de webshop te bestellen: www.mechanicalseal.nl

 

×

Hoe kunnen we u helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een bestelling of deskundig advies.

× Kunnen we helpen?