Elektromotor revisie en reparatie van alle industriële elektromotoren

Merk onafhankelijke elektromotoren revisie is een ander onderdeel van AT Holland. Als vervolg op onze kennis van mechanical seals en pomprevisie is er een elektrotechnisch bedrijf bij gekomen wat gespecialiseerd is in revisies van elektromotoren. Zij waren gespecialiseerd in de onderwatermotoren van diverse olie maatschappijen. Het resultaat is dat wij u een totaal concept kunnen aanbieden voor mechanische en elektrische werkzaamheden. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor reparatie en revisie van alle merken en typen elektromotoren en vertragingskasten.  Kortom alles wat draait voor de industrie.

Al onze revisies worden uitvoerig getest voordat deze worden afgeleverd met een complete rapportage. Wanneer revisie is uitgevoerd voor explosieveilig dan ontvangt u nog een aantal extra rapporten.

Van een snelle elektromotor reparatie tot complete revisie. Op locatie of in onze uitgebreide werkplaats. Met onze service proberen wij adequaat en inventief te handelen omdat stilstand vaak geen optie is. Door onze merkonafhankelijkheid hebben wij vele alternatieve mogelijkheden voor onderdelen en reparaties. Wij bieden u een totaal concept: pomp, seal en de aandrijving.  Niet alleen 1 op 1 vervangen. Ook de oorzaken onderzoeken van uitval met de mogelijkheid tot verbetering. Uiteindelijk draait het om stand tijd verbetering en gepland onderhoud.

We zijn al 70 jaar de specialist voor revisie van industriële elektromotoren. Wij kunnen volledige technische ondersteuning bieden door merk onafhankelijke specialisten.

Bent u op zoek naar:

  • Het uitvoeren van elektromotor revisie
  • Het onderhoud van elektromotoren, vertragingskasten of andere elektrische aandrijvingen.
  • Het preventief correctief onderhoud d.m.v. conditiemeting (ook geschikt voor explosieveilige zones)
  • Laser uit lijnen op locatie (ook geschikt voor explosieveilige zones)
  • Het modificeren van elektromotoren en andere elektrische aandrijvingen.

Contact opnemen

Wij kunnen een hoop voor u doen door kennis, kunde, kwaliteit en merkonafhankelijkheid!

ISO 9001 en VCA** sterren gecertificeerd.

Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken?

Bel met ons op telefoonnummer: 036-535 8700

Stuur een e-mail: info@atholland.nl of Whatsapp bericht 06 – 22463091

      

demontage.                  werkplaats                   drogen in de oven      Motor schoon           Testen                         Gereviseerde ex motor

Meer voorbeelden zijn te bekijken op Elektromotorenrevisie.eu